Hjärnskakning

Hjärnskakning undersökning och behandling

Funktionell biomekanisk medicin och applicerad neurologi.

Nybesök

Tid: 60 min
Pris: 1500 SEK
Plats: Arvika, Karlstad

Återbesök

Tid: 45 min
Pris: 890 SEK
Plats: Arvika, Karlstad


Hjärnskakning – Tydliga unika undersökningar och effektiv behandling.

Få reda på exakt vad som inte längre fungerar optimalt i din kropp efter en eller flera hjärnskakningar som fokus, koordination, andning, hantera flera saker samtidigt, muskelspänning, organfunktion mm.

Henrik Nilsson har utvecklat massor av tydliga tester som kan visa på funktionella försämringar i kroppen efter hjärnskakningar och whiplash. Neurologin, mekaniken, cirkulationen, primitiva reflexer undersöks. Du får med dig ett dokument på de områden som inte fungerade och som ev behöver arbetas mer med då i en behandlingsplan unik för dig. Tänk att äntligen få reda på vad det egentligen är som inte fungerar så bra längre!

Behandlingarna är unika för Henrik, mycket mjuka och exakta. Du känner inte ens att du blir behandlad. Det du märker är förändringen på gjorda tester i efterhand ex förmågan att fokusera på flera saker samtidigt. En oförmåga att hantera flera saker samtidigt leder lätt till hjärntrötthet.

Svaga områden i hjärnan behöver efteråt ofta stöttas vidare med träning. Träning för hjärnan kallas för Applicerad Neurologi och du får då lära dig de övningar just du behöver i slutet av behandlingstiden.

Det är mycket givande med Kraniell osteopati som ger en ytterligare mjukhet i hjärnhinnorna och får chockerna av hjärnskakningarna att försvinna. För bokning se längre ned.

Erchonia frekvens laser använder vi som steg nummer 3 vilket finns på Arvika praktiken och utförs av Gunilla Karlsson. För bokning se längst ned på sidan.

Hjärnskakning
Undersökning med Funktionell BioMekanisk Medicin hjärnskakning

Kraniell osteopati

Kraniell osteopati frigör mycket spänningar i kraniet och benhinnor.

Nybesök

Tid: 60 min
Pris: 1050 SEK
Plats: Arvika, Karlstad

Återbesök

Tid: 45 min
Pris: 800 SEK
Plats: Arvika, Karlstad


Osteopati utförs hos oss av Johan Hallberg.


Frekvens Laser

Tid: 30 min
Pris: 450 SEK
Plats: Arvika


Frekvenslaser ger tillbaka energin till hjärnan. Den kan både användas för att lugna ned och öka upp aktiviteten i hjärnan.