Förbättra dina kärl och förebygg kärlsjukdom

Denna produkt innehåller fibrinolytiska enzymer vilket innebär att den löser upp det som gör blodproppar, fibrin trådar. Enzymerna utvinns av en mikroorganism som används för att tillverka sake och miso. Kemiska preparat som waran och trombyl mfl motverkar kroppens förmåga att bilda koagulationen vilket kan få dramatiska konsekvenser men denna produkten kommer in från andra hållet och löser upp det i kärlen som inte ska vara koagulerat. Fantastiskt!

 

Den innehåller 7 ytterligare ingredienser som alla på sitt sätt förbättrar dina kärl. Läs mer om ingredienserna på innehålls sedeln som du kan se när du klickar på beställnings knappen. Produkten är  framforskad för att hjälpa blodkärlen och ingredienserna är noga utvalda för att ge resultat.

 

Vill du se din nuvarande status på dina blodkärl beställ en Arteriografi undersökning i Arvika, Karlstad. Då mäts kvaliteten på dina kärl och vi gör en kapillärblodtagning där Henrik tittar på ditt blod för att se om det har en klumpnings tendens. Tänk på att dricka vatten, fasta 5 timmar innan och komma i god tid till undersökning.

 

OBS. Vid beställning välj bankwire då kortbetalning för tillfället inte fungerar i Sverige. För hjälp med beställning/betalning mejla [email protected]

 

När du trycker på knappen ”beställning” kommer du till en engelskspråkig sida. Där kan du se mer information om Plasmaflo och göra en beställning. Priser anges i euro och frakt 7 euro tillkommer.

Kontakta oss

Hantverksgatan 9A, 671 31, Arvika.

0570-196 33

Har du några frågor? Fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan.

    Jag har förstått och godkänner hur Hagapraktiken behandlar mina personuppgifter.

    [recaptcha id:hp_recaptcha]