Hälsoanalys

Hälsoanalys

Vi går igenom dina symptom med vår kunskap om näring och hälsa. Ett stick i fingret ger dig information om hur du mår. Vi genomför torrblodsanalys, levande blod analys samt tar urintester för att undersöka tungmetaller, glukos, pH, njurfunktion. Jod och zink test.

Gå in på analys.me/osteopat och svara på några frågor innan besöket. Dessa frågor kopplas in i ett program som ger en sannolikhet för vilka näringsämnen just du behöver enligt dina symptom. 

I slutet av undersökningen väver Henrik ihop all information och skräddarsyr ett program för att förbättra din hälsa. Det kan vara ändrade livs vanor, kosttillskott, någon form av behandling eller någon form av kombination av de tre. Det kan även vara att Henrik föreslår ytterligare tester som matintolerans test eller cell energi test(antioxidant kapacitet och fria radikaler).

Arvika

Tid: 90 min
Kostnad: 1600 kr

Karlstad

Tid: 90 min
Kostnad: 1600 kr

 

Matintolerans

Få reda på om du är intolerant, har IgG-antikroppar mot något av 60 livsmedel som vi testar mot som ex. soja, ägg, vete, äpple eller mjölk. Vi samtalar om dina besvär och om hur du ev. kan lägga om eller förändra din kost.
Om ni är flera som kommer samtidigt så blir priset rabatterat då proverna kan tas överlappande och tid sparas. Pris ex 2 st prover 3300 kr
Matintoleranstest – 1 person

Arvika

Tid: 45 min
Kostnad: 1900 kr

Karlstad

Tid: 45 min
Kostnad: 1900 kr

Matintoleranstest – 2 personer

Rabatterat!

Arvika

Tid: 55 min
Kostnad: 3300 kr

Karlstad

Tid: 55 min
Kostnad: 3300 kr

Kvinnohälsa

Först går vi igenom dina symptom noga med hjälp av ett fråge formulär specifikt framtaget för kvinnohälsa. Sedan följer flera blod och urintester. Slutligen en osteopatisk undersökning där dina kroppsliga funktioner noga kontrolleras ex binjurar.
Allt sammantaget ger en bredd i undersökningen som oftast kan avslöja orsaken till besvären och lämplig åtgärd.
De vanligaste behandlings åtgärderna är örter och näring men kan ofta även innefatta livs råd(som personlig utveckling, kost, träning, sömn, avslappning mm), osteopati eller akupunktur.

Gå in på analys.me/osteopat och svara på några frågor innan besöket.

Arvika

Tid: 90 min
Kostnad: 1600 kr

Konsultation gällande näring, örter och livsstilsförändringar.

Upptäck vad näring och örter kan göra för dig. Du kan ha symptom som dålig sömn, mag besvär, stress, gallstenar, behöver en utrensning, något stärkande, minska smärta ex vid reumatism/artros och andra kroniska åkommor mfl besvär…
Denna tid är bra som uppföljning efter en arteriografi och cellenergi analys om du vill få bättre värden.
Beskriv ditt besvär när du beställer tiden och medtag ev. läkemedels lista. Skriv upp en lista generellt på dina mat och drick vanor.

Gå in på analys.me/osteopat och svara på några frågor innan besöket.

Arvika

Tid: 30 min
Kostnad: 450 kr

Karlstad

Tid: 30 min
Kostnad: 450 kr

Cell energi test

Maskinen CR3000 mäter fotometriskt hur mkt fria radikaler du producerar och ditt försvar mot dem, din antioxidant kapacitet. 2 jätte viktiga parametrar för en bra hälsa. En förutsättning för bra hälsa!

 

För att du ska kunna läka ordentligt behöver dessa värdena vara i balans. Vi undersöker detta genom att ta ett kapillär test i fingret. Ditt blod blandas med vätskor, värms upp, får centrifugera och sedan mäts färgen i provet. Du får svar direkt!

 

För mkt fira radikaler skapar inflammationer i kroppen. Forte test.
Alldeles för lite indikerar att du förbrukat så mkt energi att du hamnat i svält/”in i väggen”, det går att åtgärda!

 

Vissa kan ha genetiskt svårt att producera egna antioxidanter och då behöver mat och livs vanor ses över och helst ta ett bra tillskott som skyddar. Ofta har man inte intagit nog bra mat eller tröttat ut sitt antioxidant skydd genom höga fri radikal nivåer eller dålig yttre miljö. Ford test.

 

Gå in på analys.me/osteopat och svara på några frågor innan besöket.

Arvika

Tid: 30 min
Kostnad: 900 kr

 

Ford eller Forte test

Det finns möjlighet att bara göra Ford eller Forte test. Många gånger efter ett första test av båda kan det vara att bara en av dem är i obalans och då finns möjligheten på bokadirekt.se att boka endast det ena.

 

Om du vet med dig att du sköter dig mycket bra och har bra återhämtning, men har allmänna problem med kroppen med kronisk värk eller extrem trötthet, kan det eventuellt räcka med bara ett Forte test, s k fri radikaltest. Känner du att det är återhämtningen som är det stora problemet så är Ford-testet det som är mest intressant, Anti oxidant kapacitet.

FORD-test

Cellenergi,  Antioxidant-kapacitet

Arvika

Tid: 15 min
Kostnad: 500 kr

FORTE-test

Cellenergi, Fri radikal test

Arvika

Tid: 15 min
Kostnad: 500 kr