Cyactiv flex ger optimal läkning av dina leder!

Är du plågad av dåliga leder?! Denna produkt innehåller Cyactiv med kraftfulla extrakt från alger vilken balanserar inflammations processen och är kraftfull i processen med att motverka fria radikaler, molekyler som är mkt reaktiva och som ofta är orsaken till inflammationer. De bildas vid ständig inre och yttre stress, mkt träning, hormontillskott som ex preventiv medel, felaktig ämnesomsättning i cellerna och för hög halt av skadliga ämnen i kroppen. Men i tillägg till Cyactiv innehåller denna produkt även byggnads material till lederna, växten Boswellia som stimulerar cirkulation i leder och muskler och antioxidanter tagna från körsbärs extrakt vilket alla tillsammans ger dina leder optimala förutsättningar till läkning.

 

Läkningen av lederna ökar än mer om du väljer att köpa ett Wellness pack bestående av även Plasmaflo som ger bättre cirkulation i din kropp och StemEnhance som optimerar tillgången på stamceller som är de celler leden ska återuppbyggas av. Du finner paket av Cerule produkter i Cart/kassan om du trycker på knappen ”Save Now”. Det finns förstås gränser för vad som kan återuppbyggas men med dessa produkterna läker det som läkas kan! Boka gärna en konsultation näring för att du ska få en bättre uppfattning för vad som kan hjälpa dig.

 

Innehåller massor näring som aminosyror, mikronutrienter och vitaminer. Eftersom den består av extrakt från alger rensar den även kroppen från tungmetaller och stimulerar tarmfloran. Vilket kan bidra till ett ökat allmänt välbefinnande och driva bort fler orsaker till inflammationer.

 

Innan du börjar med produkten beställ gärna ett fri radikal test och antioxidant kapacitets test/ Cellenergi test Då får du ett start värde som vi kan jämföra med om några månader.

 

Du kan märka effekt även efter att ha provat produkten en månad men vid större besvär rekommenderas åtminstone 3 månaders prövotid.

 

OBS. Vid beställning välj bankwire då kortbetalning för tillfället inte fungerar i Sverige. För hjälp med beställning/betalning mejla [email protected]

 

När du trycker på knappen ”beställning” kommer du till en engelskspråkig sida där du får mer information om produkten och  möjlighet att beställa. Priser anges i euro och frakt tillkommer till beställningen, 7 euro. Var medveten om att detta är avancerade kost tillskott. De är extrakt som är vetenskapligt framtagna för att ge optimala resurser till ditt läkande. Denna produkten är mildare för magen då den behöver brytas ner mer än ex en ipren och därmed också mer långverkande.

Kontakta oss

Hantverksgatan 9A, 671 31, Arvika.

0570-196 33

Har du några frågor? Fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan.

    Jag har förstått och godkänner hur Hagapraktiken behandlar mina personuppgifter.

    [recaptcha id:hp_recaptcha]