Dämpa dina inflammationer och få mindre värk!

Är du plågad av inflammationer i kroppen?! Denna produkt balanserar inflammations processen med kraftfulla extrakt från alger. Den är även aktiv i processen med att motverka fria radikaler, molekyler som är mkt reaktiva och som ofta är orsaken till inflammationer. De bildas vid ständig inre och yttre stress, mkt träning, hormontillskott som ex preventiv medel, felaktig ämnesomsättning i cellerna och för hög halt av skadliga ämnen i kroppen.

 

Innehåller mkt näring som aminosyror, mikronutrienter och vitaminer. Eftersom den består av extrakt från alger rensar den även kroppen från tungmetaller och stimulerar tarmfloran. Vilket kan bidra till ett ökat allmänt välbefinnande och driva bort orsakerna till inflammationer.

 

Innan du börjar med produkten beställ gärna ett fri radikal test och antioxidant kapacitets test/ Cellenergi test. Då får du ett start värde som vi kan jämföra med om några månader.

 

OBS. Vid beställning välj bank wire då kort betalning för tillfället inte fungerar. Betalnings länk till din mejl är ett bra sätt tills kortbetalning fungerar igen i Norden. För hjälp med beställning/betalning mejla infoeurope@cerule.com eller henrik@hagapraktiken.se.

 

När du trycker på knappen ”beställning” kommer du till en engelskspråkig sida där du får mer information om produkten och om det känns som den kan göra skillnad för dig så har du möjlighet att beställa. Priser anges i euro och frakt tillkommer till beställningen, 7 euro. Vid autoship och wellness paket är det ingen frakt.

 

Var medveten om att detta är avancerade kost tillskott och inte vanliga alger. De är extrakt av flera alger framtagna för att balansera inflammations processen och motverka fria radikaler, de jobbar alltså från 2 håll. Denna produkten har en mildare påverkan på magen då den behöver brytas ner mer än ex en ipren och därmed mer långverkande.

Kontakta oss

Hantverksgatan 9A, 671 31, Arvika.

0570-196 33

henrik@hagapraktiken.se

Har du några frågor? Fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan.

[contact-form-7 id=”182″ html_class=”cf7_custom_style_1″]